Gellak 17 Glitr je pružný, samovyrovnávací, krycí v jedné vrstvě
odolný, šetrný, zcela bez kyselin, bez zápachu, vhodný pro citlivé nehty
průměrná doba vytvrzení v UV lampě 120 vteřin, v UV/LED lampě 30 vteřin
Použití /…
.
gellak 173 blankytně modrá je pružný, samovyrovnávací, krycí ve dvou tenkých vrstvách
odolný, šetrný, zcela bez kyselin, bez zápachu, vhodný pro citlivé nehty
průměrná doba vytvrzení v UV lampě 120 vteřin, v UV/LED lampě 30…
Gel z řady champion v lahvičce se štětečkem je pohodlný a časově nenáročný. Perfektní řešení jak pro salon, kde je důležitá doba stylingu, tak pro domácí použití bez nutnosti použítí báze .Vše potřebné najdete v jedné lahvičce. Gel je…
gellak 015 vínový je pružný, samovyrovnávací, krycí v jedné vrstvě
odolný, šetrný, zcela bez kyselin, bez zápachu, vhodný pro citlivé nehty
průměrná doba vytvrzení v UV lampě 120 vteřin, v UV/LED lampě 30 vteřin
Použití /…
Kaučuková baze s vysokou přilnavostí
Velmi pružná pro její vlastnosti jde stavět modeláž bez pilování
Kombinovat jde se všemi gely , polygely , gellaky .
Krásna a přirozená pink barvička
Tato baze řeší spousta problémových…
Lady Million Soy vonná svíčka
. Tato bohatá kompozice naznačuje bohatost a klid, a proto se zdá být přístupná a svěží. Po ostrém otevření maliny a neroli se vůně prohlubuje do okouzlující květinové směsi, jejímž srdcem je jasmín a…
Na vymodelovaný vybroušený nehet nanesete transfer foil gel, necháte lehce zaschnout, přiložite transfer fólií, přitlačíte a kopýtkem řádně přitlačíte a uhladíte, rychlým pohybem strhněte, na závěr použijte Quick Finish pro vysoký lesk.
Abychom mohli přizpůsobit obsah a reklamy konkrétním uživatelům, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat návštěvnost našeho webu, používáme soubory cookie. Informace o vaší práci s webem také sdílíme s našimi partnery pro sociální média, inzerci a zpracování analýzy, a to v souladu s dokumentem Zásady zpracování osobních údajů. V části „Nastavení souborů cookie“ můžete upravit své preference. Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.