Na vymodelovaný vybroušený nehet nanesete transfer foil gel, necháte lehce zaschnout, přiložite transfer fólií, přitlačíte a kopýtkem řádně přitlačíte a uhladíte, rychlým pohybem strhněte, na závěr použijte Quick Finish pro vysoký lesk.
Na vymodelovaný vybroušený nehet nanesete transfer foil gel, necháte lehce zaschnout, přiložite transfer fólií, přitlačíte a kopýtkem řádně přitlačíte a uhladíte, rychlým pohybem strhněte, na závěr použijte Quick Finish pro vysoký lesk.
gellak 46 Světlé capuccino je pružný, samovyrovnávací, krycí ve dvou tenkých vrstvách
odolný, šetrný, zcela bez kyselin, bez zápachu, vhodný pro citlivé nehty
průměrná doba vytvrzení v UV lampě 120 vteřin, v UV/LED lampě 30 vteřin
…
- Pružný jednofázový gel
- Vhodný i na potažení přírodního nehtu
- Stavební , vhodný jak na šablony tak na tipy
- Středně hustá konzistence
- Snadné pilování
- Bez kyselin
- V lampě nepálí
- Vytvrzení 30-60s…
gellak 015 vínový je pružný, samovyrovnávací, krycí v jedné vrstvě
odolný, šetrný, zcela bez kyselin, bez zápachu, vhodný pro citlivé nehty
průměrná doba vytvrzení v UV lampě 120 vteřin, v UV/LED lampě 30 vteřin
Použití /…
PRO PEARLY MEDIUM COVER - je gel s perleťovým zakončením, jehož základem je gel s tekutou paměti .
Extrémně odolný s velkou přilnavostí zajistí, že styling bude dokonalý a odolný vůči mechanickému poškození.
Jeho středně hustá…
Na vymodelovaný vybroušený nehet nanesete transfer foil gel, necháte lehce zaschnout, přiložite transfer fólií, přitlačíte a kopýtkem řádně přitlačíte a uhladíte, rychlým pohybem strhněte, na závěr použijte Quick Finish pro vysoký lesk.
Abychom mohli přizpůsobit obsah a reklamy konkrétním uživatelům, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat návštěvnost našeho webu, používáme soubory cookie. Informace o vaší práci s webem také sdílíme s našimi partnery pro sociální média, inzerci a zpracování analýzy, a to v souladu s dokumentem Zásady zpracování osobních údajů. V části „Nastavení souborů cookie“ můžete upravit své preference. Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.